TE AFLI IN LOCUL POTRIVIT  DACĂ DORESTI SĂ OBŢII

PAȘAPORT EUROPEAN


Vrei să îți revendici cetățenia română/europeană sau să ai grijă de urmașii tăi?

Cetățenia română/europeană poate fi realizată rapid și fără dureri de cap prin serviciile noastre profesioniste.

Firma noastră lucrează cu avocați și notari cunoscuți din Israel și România.

Cetățenie europeană - română

● Deviza noastră este : SERIOZITATE, CORECTITUDINE, IMPLICARE, PERSEVERENŢĂ, PROFESIONALISM.

● Pentru noi, fiecare client este important. De aceea , reprezentanții biroului nostru, tratează fiecare persoana in mod prefesionist.

● Lucrăm pentru un client, de la primul document necesar și pană la ultimul (pașaport romanesc)... ceea ce înseamnă ca nu vă vom lasa la jumatatea drumului (doar cu cetățenia). Majoritatea clienților cred că a avea cetațenie este același lucru cu a avea pașaport. Obținerea cetățeniei și obținerea pașaportului, sunt 2 etape diferite și destul de complexe.

● Sute de mii de iraelieni sunt eligibili pentru a primi cetățenie română/europeană. Cei ce aveți părinți, bunici, care s-au născut pe teritoriul Romaniei, pot solicita dobandirea/redobandirea cetățeniei române. De asemenea, toți cetățenii care au renunțat sau au fost obligati să renunțe la cetățenia română, pot solicita redobândirea cetățeniei române.

● Cei ce își doresc să studieze sau să lucreze în România sau Europa, și au rădăcini în România, pot aplica pentru primirea cetățeniei române/pașaportului european, românesc, fiind printre țările cele mai sigure din Europa.

● Î n cadrul biroului nostru activează un Notar/Avocat cunoscător al limbilor română, ebraică, engleză, care ne asigură servicii de notariat și traduceri.

De asemenea vă putem sprijini să primiti orice document de stare civilă din Israel sau România, oferind consiliere pentru următoarele servicii:

***PROGRAMĂRI SERVICII CONSULARE ȘI ALTE SERVICII CE IMPLICĂ OBȚINEREA CETĂȚENIEI ROMÂNE ȘI A PAȘAPORTULUI ROMÂNESC.

***PENTRU CEI CARE LUCREAZĂ , IAR TIMPUL ESTE FOARTE PREȚIOS, NOI NE OCUPĂM DE SCOATEREA ORICĂRUI DOCUMENT DE LA ORICE INSTITUȚIE/MINISTER/BIROU, DOCUMENTE NECESARE PENTRU DOSARUL DE CETĂȚENIE SAU PAȘAPORT. NU VĂ PUNEM PE DRUMURI, NU VĂ TRIMITEM SĂ SCOATEȚI DOCUMENTE!

Castelul Peleș, județul Prahova, România


Oferim sprijin pentru obținerea oricărui document de stare civilă din Israel sau România, si consiliere pentru urmatoarele servicii:


ROMÂNIA:

OBȚINERE PE BAZĂ DE PROCURĂ A URMĂTOARELOR DOCUMENTE:

● CERTIFICAT DE NAȘTERE

● CERTIFICAT CĂSĂTORIE

● EXTRAS EVIDENȚA POPULAȚIEI

● CERTIFICAT/EXTRAS DE DECES

● SCHIMBARE DE NUME/MENȚIUNI PE ACTELE DE STARE CIVILĂ ROMÂNEȘTI

● OBȚINERE COD NUMERIC PERSONAL (CNP)

● APOSTILE DE LA PREFECTURĂ

● ADEVERINȚĂ DE CETĂTEAN, TRADUCERI, LEGALIZĂRI

● PAȘAPORT

● REVENDICĂRI PROPRIETĂȚI.

ISRAEL:

OBȚINERE PE BAZĂ DE PROCURĂ A ORICARUI DOCUMENT DE LA MINISTERUL DE INTERNE ȘI MINISTERUL RELIGIILOR DIN ISRAEL:

● APOSTILE DE LA MINISTERUL DE EXTERNE

● APOSTILE DE LA JUDECĂTORIE,

● TRADUCERI, AUTENTIFICĂRI, LEGALIZĂRI, DECLARAȚII, PROCURI.


CONTACTEAZĂ-NE!

Adresă: Ezrahut Europa, Str. Jabotinsky Nr. 5, Ramat Gan, 5220001

Telefon: 03-642-9809058-727-2446

                  054-479-1132;  054-301-1042

Tel./Fax:  03-642-9809

E-mail:  ezrahut297@gmail.com

                 contact@ezrahuteu.com

                

Facebook: Ezrahut Europa

Adaugă datele tale de contact în formularul alăturat, împreună cu un scurt mesaj care descrie serviciul cu care te putem ajuta. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

 
 
 
 
 
 

MAI MULTE INFORMATII DESPRE CETĂŢENIE

Procedura de redobândire a cetăţeniei române în baza art.10:

● Cetăţenia română se poate acorda şi persoanelor care au pierdut această cetăţenie, precum şi descendenţilor acestora până la gradul II inclusiv şi care cer redobândirea ei, dacă îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 8 alin. (1) lit. b), c), d) şi e) din Legea cetățeniei române.

● Astfel solicitantul trebuie să dovedească prin comportamentul, acţiunile şi atitudinea sa, loialitate faţă de statul român, nu întreprinde sau sprijină acţiuni împotriva ordinii de drept sau a securităţii naţionale şi declară că nici în trecut nu a întreprins asemenea acţiuni și este cunoscut cu o bună comportare şi nu a fost condamnat în ţară sau în străinătate pentru o infracţiune care îl face nedemn de a fi cetăţean român.

● De asemenea, acesta trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani și are asigurate în România mijloace legale pentru o existenţă decentă, în condiţiile stabilite de legislaţia privind regimul străinilor.

Procedura de redobândire a cetăţeniei române art. 11:

● Cetăţenia română poate fi redobândită sau se poate acorda persoanelor care au fost cetăţeni români şi care a pierdut-o din motive neimputabile lor sau cărora această cetăţenie le-a fost ridicată fără voia lor, dacă îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 8 lit. b), c) şi e) din Legea cetățeniei române. Această prevedere legală se aplică și în cazul descendenților foștilor cetățeni români până la gradul III.


Choose another language:        English    /    Română   /    עברית